Известие

Collapse
No announcement yet.

Боботене на ДВГ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Боботене на ДВГ

Колеги странно днес ми се стори звукът на двигателя като по тежък Отворих капака и откъм въздушния филтър идва някакъв грохот Чувал съм че тези кутии над и под въздушният филтър трябва да изчистват този грохот Поогледах за спукани маркучи но не виждам Не усещам някаква фрапираща разлика и във вървенето Преди седмица смених въздушен филтър като си взех нормален но не бях го чувал това нещо досега Дайте някакви предположения Горната кутия я огледах и беше чиста Но в долната май се събират някакви мазни утайки та да не се е задънила нещо
    ALFA ROMEO 166 2.4JTD 100kW

Намирисва ми на въздушен филтър Сетих се че слагат някви там бучащи спортни филтри но аз не съм искал такъв Намерих си старият филтър В петък ако имам време ще го сложа и ако грохота изчезне ша ходя с новият филтър при магазинджията от който си купих най скъпият филтър да му го прасна в ръцете и да го сложи той
    ALFA ROMEO 166 2.4JTD 100kW

Comment

Мойта е бензин пък почна да трака като дизел и ме наплашиха, че може да блокира ДВГ.
      __________________________________________________ ___
      Alfa romeo 166 T.Spark 2.0 2002г. 6 степена кутия. 8.7 на 100

Comment

На място като натиснеш съединителя - спира ли да трака?
        Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
        Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
        "If the sun refused to shine, I would still be loving you.
        When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."

Comment

Първоначално публикувано от svrusev Покажи съобщение
          Мойта е бензин пък почна да трака като дизел и ме наплашиха, че може да блокира ДВГ.
          __________________________________________________ ___
          Alfa romeo 166 T.Spark 2.0 2002г. 6 степена кутия. 8.7 на 100

Вариатор може би. Ако е като дизел няма страшно. Няма да блокира. Може да се ремонтира и ще спре да трака.
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
          X